Contact

Ne puteți scrie pe adresa de mail tocupationala@gmail.com

 

9 Responses to Contact

 1. Camelia Platt says:

  Dear OT association,

  I am delighted to know that there is an OT association in Romania. How can I become a member? I am Romanian and holding a British degree in OT. I hope to be able to support the advancement of our profession that can make a huge difference to our health and social care services.

  Looking forward to hearing from you in due course.
  Camelia Platt

 2. Bogdan Trutia says:

  Buna ziua,

  Cautam specialisti in Terapie Ocupationala, daca considerati ca printre membri asociatiei dumneavoastre se numara si specialisti care isi doresc un loc de munca in strainatate va rugam nu ezitati sa ne contactati.

  Va multumim anticipat

  Cu stima,

  Trutia Bogdan Leon
  Recruitment Assistant Manager
  Mobile : +40 732 114 884
  E-mail : bogdan.trutia@tjobs.ro
  Telephone : +40 265 266 199
  Web : http://www.tjobs.ro

  Providing quality workforce!

 3. Crina Druica says:

  Buna ziua. Sotul meu a suferit, la 43 de ani, un atac cerebral ischemic. La internare nu vorbea, si avea paralizata partea dreapta a corpului. Asta a fost acum o saptamina. Acum, face exercitii cu un kinetoterapeut si cu un logoped, iar rezultate au inceput sa apara: misca piciorul si scoate citeva sunete. Am citit ca terapia ocupationala ii va fi de ajutor pentru recuperare. Puteti sa imi spuneti ce am de facut ? exista un specialist care poate veni la spital, sau e prea devreme ? multumesc mult.

  • Mirela says:

   Da, terapia ocupationala impreuna cu KT si logopedia, contribuie la refacerea funcţională a persoanei cu hemiplegie, Daca nu sinteti din Oradea sau Bacau, nu prea avem specialisti in T.O. in alte zone ale tarii.

 4. Grigore Marius says:

  buna ziua , sunt student in anul 3 kinetoterapie , si doresc sa ma inscriu in asociatie , sa particip la congrese si cursuri de perfectionare , astept rasp
  multumesc !!1

  Buna ziua Marius,

  Esti binevenit in asociatie. Intra, te rog, in pagina “Vreau sa devin membru”, citeste conditiile si descarca cererea de inscriere in asociatei.
  Trimite-o apoi, pe adresa tocupationala@gmail.com.
  Site-ul nostru va oferi informatii despre organizarea congreselor, intilnirilor sau cursurilor ce vizeaza T.O.

  Cu placere,
  Mirela

 5. Cristina Petcu says:

  Buna ziua,

  V-am scris pe adresa de e-mail in luna mai, dar se pare ca timpul nu v-a permis un raspuns. Sunt absolventa de Psihologie la Universitatea Bucuresti si as dori sa ma acreditez in Terapie Ocupationala.
  Ma puteti ajuta in acest aspect?

  Multumesc,
  Cristina Petcu

  Buna ziua Cristina,

  Imi cer scuze pentru acest raspuns tardiv.
  In privinta acreditarii dvs. in terapie ocupationala, deocamdata in Romania nu se poate, din pacate. Programul de licenta in T.O. pe care-l are in acest moment Universitatea din Bacau, nu raspunde, deocamdata, cerintelor de acreditare internationala solicitate de Federatia Mondiala de Terapie Ocupationala (WFOT).
  Incercam in acest moment, impreuna cu WFOT, sa gasim o cale de a raspunde solicitarilor specialistilor din Romania in acest sens.
  Site-ul nostru va va tine la curent, fiind si in interesul nostru acest aspect al educatiei adecvate in T.O.

  Cu placere,
  Mirela

 6. Olivia Visan says:

  Buna ziua,
  Imi puteti spune daca exista cursuri pentru ocupatia de terapeut ocupational in Bucuresti? Mentionez ca nu am studii de psihologie ci doar experienta in lucrul cu copiii in dezvoltarea abilitatilor de viata – si mi-as dori sa urmez un astfel de curs.

  va multumesc
  Olivia

  Buna ziua Olivia,

  Raspunsul este nu; in Bucuresti nu exista in acest moment cursuri de terapie ocupationala.
  In viitor, in momentul organizarii unor astfel de cursuri, site-ul asociatiei va fi o sursa de informare in acest sens.

  Cu placere,
  Mirela

 7. Ciprian Ciobanu says:

  Buna ziua,
  as dori sa stiu daca, facand studiile de licenta in terapie ocupationala la Universitatea din Bacau din domeniul de psihologie, as putea sa ma specializez apoi ca logoped.
  Va multumesc!

 8. nic says:

  Buna ziua,
  Am vazut ca un nu este nici macar o univ care sa fie acredita WFOT in Romania. Credeti ca se va intampla asta, sa fim si noi in WFOT ? Daca termin la un univ de profil din Romania T.O. , inainte sa fie acreditata la WFOT universitatea, ce se intampla cu studentul care a terminat inainte sa se acrediteze de WFOT facultatea. Am vazut ca in majoritatea tarilor, daca vrei sa lucrezi ca T.O trebuie sa fi terminat o facultate acreditata WFOT.

Comments are closed.